Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Michael Moore na Twitteru

'Bush je bio glup predsjednik, naravno da Osama nije bio u pećini'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Redatelj Michael Moore komentirao je ubojstvo Osame bin Ladena na Twitteru i pri tome nije ostao dužan nekim političarima i onima koji bi to željeli biti.

'Obami su trebale dvije godine da napravi ono što Bush nije mogao u sedam. To je razlika između pametnog i glupog predsjednika', rekao je Moore na Twitteru. Dodao je i kako bi ratni profiteri trebali podići spomenik bin Ladenu s obzirom na to koliko su zaradili u ratu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Neuspjeh bio imao ozbiljne posljedice' Obama: Napad na Bin Ladena '40 mi je najduljih minuta u životu' Slika nije dostupna Pozvao na pokretanje istrage Obama: 'Bin Laden je u Pakistanu vjerojatno imao mrežu podrške'

'Ubili su ga dok je bio u palači! Kao što je većina nas govorila, taj multimilijunaš nije nikada bio u j... pećini', napisao je Moore. 'Možda je mrtav, ali je na neki način pobijedio. Odrekli smo se svojih prava, potrošili smo milijarde na nepotrebne ratove, a nama sada vlada strah'.

>> FOTO: Obama gledao uživo kako ubijaju Osamu

>> Ubojstvo bin Ladena glavna tema na Facebooku i Twitteru

Moore je bio sarkastičan na informacije da je Osama bačen u more prema muslimanskoj tradiciji. 'Da, na većini muslimanskih pogreba na kojima sam bio išli smo helikopterom iznad mora u koje bi ga bacili', napisao je Moore.

Moore u svojim tweetovima nije izostavio ni Donalda Trumpa i njegov rat s Obamom oko rodnog lista i mjesta rođenja. 'Bez obzira što Obama kaže, bin Laden nije mrtav dok Donald Trump ne vidi njegov smrtni list', rekao je Moore.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene