Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Redatelj Michael Moore komentirao je ubojstvo Osame bin Ladena na Twitteru i pri tome nije ostao dužan nekim političarima i onima koji bi to željeli biti.


'Obami su trebale dvije godine da napravi ono što Bush nije mogao u sedam. To je razlika između pametnog i glupog predsjednika', rekao je Moore na Twitteru. Dodao je i kako bi ratni profiteri trebali podići spomenik bin Ladenu s obzirom na to koliko su zaradili u ratu.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Odahnula sam kad sam čula vijest' Slika nije dostupna 'Smrt bin Ladena je veliko olakšanje za svijet'

'Ubili su ga dok je bio u palači! Kao što je većina nas govorila, taj multimilijunaš nije nikada bio u j... pećini', napisao je Moore. 'Možda je mrtav, ali je na neki način pobijedio. Odrekli smo se svojih prava, potrošili smo milijarde na nepotrebne ratove, a nama sada vlada strah'.

>> FOTO: Obama gledao uživo kako ubijaju Osamu

>> Ubojstvo bin Ladena glavna tema na Facebooku i Twitteru

Moore je bio sarkastičan na informacije da je Osama bačen u more prema muslimanskoj tradiciji. 'Da, na većini muslimanskih pogreba na kojima sam bio išli smo helikopterom iznad mora u koje bi ga bacili', napisao je Moore.

Moore u svojim tweetovima nije izostavio ni Donalda Trumpa i njegov rat s Obamom oko rodnog lista i mjesta rođenja. 'Bez obzira što Obama kaže, bin Laden nije mrtav dok Donald Trump ne vidi njegov smrtni list', rekao je Moore.