Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srpska napredna stranka želi raspisivanje izvanrednih parlamentarnih izbora i to su spremni postići čak i demonstracijama.


Srpska napredna stranka Tomislava Nikolića spremna je u cijelom Beogradu organizirati masovne prosvjede. Oni su prikupili 280.000 potpisa građana, i to samo u Beogradu, za raspisivanje izvanrednih parlamentarnih izbora. 'Naša je poruka da građani Beograda žele sudjelovati u tome, jer više ne žele živjeti ovako boreći se za svoj život. Oni žele živjeti kvalitetnije', rekao je Nebojša Stefanović, predsjednik beogradskog odbora SNS-a.

Vezani članci Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, na otvarnju dionice autoceste od Surčina do Obrenovca Vučić se neće kandidirati za predsjednika SNS-a: "Hoću da novi budu čisti ljudi u koje narod može imati povjerenja" Slika nije dostupna Tadić zbog Nikolića zaoštrava odnose sa Zapadom

O masovnim prosvjedima moraju još odlučiti Predsjedništvo SNS-a i sam predsjednik stranke Tomislav Nikolić, prenosi srpski Blic. Stefanović očekuje da će se uskoro održati sjednica predsjedništva. 'Siguran sam da ćemo donijeti odluku kako najbolje izvesti te proteste i demonstracije', dodao je Stefanović. U SNS-u očekuju da će početkom idućeg tjedna prikupiti ukupno 300.000 potpisa Beograđana za izvanredne izbore i da će te potpise onda predati vlasti kako bi pokazali da njihovu inicijativu podržava velik broj građana.