Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imaju podršku građana

'Bura' u Beogradu: Nikolić najavljuje masovne prosvjede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpska napredna stranka želi raspisivanje izvanrednih parlamentarnih izbora i to su spremni postići čak i demonstracijama.

Srpska napredna stranka Tomislava Nikolića spremna je u cijelom Beogradu organizirati masovne prosvjede. Oni su prikupili 280.000 potpisa građana, i to samo u Beogradu, za raspisivanje izvanrednih parlamentarnih izbora. 'Naša je poruka da građani Beograda žele sudjelovati u tome, jer više ne žele živjeti ovako boreći se za svoj život. Oni žele živjeti kvalitetnije', rekao je Nebojša Stefanović, predsjednik beogradskog odbora SNS-a.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić "Srbija protiv nasilja" Ujedinjena oporba protiv Vučića i SNS-a: "Ljudima je dosta nasilja i korupcije" Aleksandar Vučić Birači uskoro odlučuju Zakuhtava se atmosfera uoči prijevremenih izbora u Srbiji, oporba poručila: "Vučić krši Ustav"

O masovnim prosvjedima moraju još odlučiti Predsjedništvo SNS-a i sam predsjednik stranke Tomislav Nikolić, prenosi srpski Blic. Stefanović očekuje da će se uskoro održati sjednica predsjedništva. 'Siguran sam da ćemo donijeti odluku kako najbolje izvesti te proteste i demonstracije', dodao je Stefanović. U SNS-u očekuju da će početkom idućeg tjedna prikupiti ukupno 300.000 potpisa Beograđana za izvanredne izbore i da će te potpise onda predati vlasti kako bi pokazali da njihovu inicijativu podržava velik broj građana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene