Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaprijetila mu i nožem

Bujna plavuša isprepadala zaposlenika benzinske i opljačkala ga!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australska policija traga za pljačkašicom koja je u nedjelju tijekom drske pljačke terorizirala zaposlenika benzinske postaje.

Sigurnosne kamere u Gold Coastu snimile su ženu kako ulazi na benzinsku crpku u predgrađu. Pozdravila je zaposlenika i potom potpuno mirno ušetala iza pulta.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Pljačka vozila FINA-e u Rijeci Riješena velika pljačka VIDEO Pao pljačkaš kombija FINA-e, policija objavila dramatičnu snimku uhićenja: "Policija je, gospođo", "Dijete mi spava"

>> Skinula se u restoranu i pobjegla s gotovinom

'Isplanirala je pljačku. Odmah je ušla iza pulta i zaprijetila zaposleniku nožem', kazao je šef policije Brendan Wiblen za australsku televiziju.

Žena je pokušala otvoriti blagajnu, a tada je zgrabila nekoliko kutija cigareta. Kada se zaposlenik pobunio vikala je na njega i mahala nožem. Bio je prisiljen oztvoriti blagajnu.

'Nekoliko puta mu je ozbiljno zaprijetila da će ga ozlijediti', kazao je Wiblen.

Žena je ukrala manji iznos novca i pokušala pobjeći, no zaposlenik je na nju bacio nekoliko predmeta koji su mu se našli pod rukom pokraj blagajne. Ipak, uspjela je pobjeći. Policija je izvijestila kako ju je vani čekao muškarac u automobilu koji je, dok je ona pljačkala, natankao automobil. Oboje su u ranim 20-ima. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene