Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijela pet brutalno ubijenih žena pronađena su jučer u meksičkom ljetovalištu Acapulco, priopćila je je policija.


Obnažena tijela dviju žena i 14-godišnje djevojčice pronađena su, prerezanih vratova, u jučer ujutro u kozmetičkom salonu, za koji policija pretpostavlja da je povezan sa svih pet ubijenih žena. Nešto kasnije policija je pronašla tijela još dviju žena, bačena na ulicu. I te su žrtve imale prerezane vratove.

Meksički mediji su javili da su žrtve radile u kozmetičkom salonu, ali motiv za ubojstva nije poznat. Acapulco je 1960-ih bio poznato ljetovalište filmskih zvijezda, ali se pretvorio u krvavo poprište borbe narko-kartela za kontrolu puteva krijumčarenja droga, zbog čega su Sjedinjene Države upozorile turiste da ne odlaze u središte grada.

Prošle godine je u Meksiku ubijeno više od 15.000 ljudi u nasilju vezanom za droge, zbog čega je više država na svijetu upozorilo svoje državljane da ne putuju u određene dijelove Meksika. (Hina)

Vezani članci U krevetu ''Vježbajte na jajima'': Djevojka slikovito pokazala tajnu ženskog užitka kako bi muškarcima olakšala posao Iskrica Strčić - 2 Hrvatskoj nedostaje sigurnih kuća, otkad je počela pandemija redovito su popunjene: "Svake godine broj nasilja raste"