Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio godinu dana zatvora

Montruozni otac brutalno pretukao petogodišnju kćer: Udarao ju je u glavu plastičnom igračkom sve dok se igračka nije raspala

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nasilni otac osuđen je u Beogradu na godinu dana zatvora nakon što je pretukao svoju petogodišnju kćer sredinom studenoga ove godine. Razlog njegova nasilja je krajnje bizaran - djevojčica nije pokupila igračke.

Prema priopćenju javnog tužiteljstva u Beogradu, muškarac u stanu živi sa suprugom i još dvoje maloljetne djece. Sredinom studenoga je petogodišnju kćer, koja se nalazila na krevetu, uhvatio za ruku i bacio je na drugu stranu kreveta.

Vikao je na nju dok nije pospremila igračke, a onda je uzeo u ruku jednu plastičnu igračku i udarao je u glavu dok se igračka nije raspala.

Nasilni otac nakon toga je uzeo tenisicu iz ormara za cipele i nestavio svoju kćer udarati po glavi i tijelu. Sve vrijeme ju je drugom rukom držao za kosu, piše Blic.

Pročitajte i ovo Ilustracija ODLUKA KOJA UŽASAVA Pušten iz zatvora pod jednim uvjetom: Mora se oženiti za gluhu djevojku koju je silovao

Djevojčica je lakše ozlijeđena. Njezin nasilni otac ispitan je na tužiteljstvu 14. studenoga. Negirao je krivnju, a Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor koji traje i dalje.

Tijekom istrage ispitana je i majka djevojčice, obavljeno je psihijatrijsko vještačenje oca i kćeri, a pribavljena su i izvješća Gradskog centra za socijalni rad.

Pročitajte i ovo Ilustracija BRZO JE PRIVEDEN Kakav show u Zadru: Pijan izazvao nesreću, udario policajca te ga vrijeđao

U ponedjeljak, na ispitivanju u tužiteljstvu, muškarac je priznao da je pretukao kćer pa je s njim zaključen sporazum o priznanju kaznenog djela - obiteljsko nasilje.

Sud ga je proglasio krivim i osudio na kaznu zatvora od jedne godine. Do izvršavanja kazne ostaje u pritvoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene