Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brod za turistička krstarenja nasukao se na Antarktiku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brod za turistička krstarenja Antarktikom sa 122 putnika nasukao se u četvrtak na Antarktiku a u brod je počela ulaziti voda i istjecati gorivo, rekao je dužnosnik argentinske mornarice.

Admiral Daniel Martin lokalnoj je televiziji rekao da se prema brodu 'Ushuaia' koji plovi pod panamskom zastavom uputio putnički brod koji se nalazio u blizini. 

Pročitajte i ovo Radnik u ugostiteljstvu - 2 Nedostatak radne snage Poslodavci na mukama, ali isplati se: Cilj je ključan, a oni su sve domišljatiji Ruski travel bloger objavio je snimke s putovanja u Sjevernu Koreju Skijanje kod Kim Jong Una Najzatvorenija zemlja primila prve turiste: "Vidjeli smo tek dvije trgovine, a posebne upute dobili smo za fotografiranje i - presavijanje novina"

Brod 'Ushuaia' je u nedjelju isplovio iz istoimene argentinske luke u Ognjenoj zemlji. Martin je rekao da nitko od putnika na brodu nije ozlijeđen.

'Dobili smo informaciju od kapetana 'Ushuaije' da se brod nasukao te da vrlo malo količina voda prodire u brod, a gorivo istječe', rekao je Martin.

On je rekao da se brod nalazi oko 300 kilometara jugozapadno od argentinske vojne baze na Antarktičkom poluotoku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene