Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanska turistkinja ostala je djelomično paralizirana nakon što je na nju nasrnuo i napao ju američki bizon, u Parku prirode Custer u Južnoj Dakoti.


Američki bizon brutalno je napao i djelomično paralizirao britansku turistkinju, koja je planinarila u Parku prirode Custer u Južnoj Dakoti. Nakon što joj je rogom probio lijevo bedro, bacio ju je pet metara u zrak i ostavio na podu s teškim krvarenjem.

Bizonov rog joj je probio femoralnu arteriju i oštetio živce u donjoj lijevoj nozi. Nakon napada, životinja koja može dosegnuti težinu od 900 kilograma, ostala je stajati iznad njene glave sve dok ju njena prijateljica nije uspila odmaknuti od žrtve, prenosi The Telegraph

Morski lav i djevojčica Roditelji posjeli kćer na morskog lava kako bi je uslikali pa se iznenadili kad je životinja napala djevojčicu

"Osjetila sam pritisak na kuku i poletjela sam u zrak. Životinja je neko vrijeme ostala stajati iznad mene. Ovo je u potpunosti nadrealno iskustvo, pogotovo zato što smo se samo šetale parkom, nismo radile ništa što bi moglo izazvati ovako nešto", rekla je za lokalne medije.

Budući da joj je u napadu presječena femoralna arterija, pravo je čudo da je ostala živa. Hitna pomoć je stigla do nje tek za 20 minuta, i prevezla ju u obližnju bolnicu. "Presretni smo što naša kćer i dalje diše", rekli su njeni roditelji.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju