Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISPRIČAO SE

Britanski premijer vozio se autom bez pojasa i snimao video pa ga objavio na društvenim mrežama. Policija mu je poslala kaznu

Rishi Sunak
Rishi Sunak Foto: Afp
Britanska policija kaznila je u petak premijera Rishija Sunaka jer se vozio u automobilu bez vezanog sigurnosnog pojasa dok je snimao video za društvene mreže.

Rishi Sunak, koji se u četvrtak ispričao zbog "kratke pogreške u prosudbi", snimao je video na stražnjem sjedalu svoga automobila dok je putovao na sjeveru Engleske, a da pritom nije bio vezan sigurnosnim pojasem.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Donald Trump Cjenkao se sa sudom Trumpu istječe vrijeme: Mora platiti 454 milijuna dolara ili bi mogao ostati bez nekretnina

"Nakon širenja videa na društvenim mrežama, koji prikazuje pojedinca kako ne koristi sigurnosni pojas kao putnik u automobilu u prometu u Lancashireu, danas smo 42-godišnjaku iz Londona izrekli novčanu kaznu", objavila je policija u Lancashireu na Twitteru.

 

 

"Premijer u potpunosti prihvaća da je ovo bila pogreška i ispričao se", rekao je glasnogovornik Sunakova ureda u Downing Streetu dodavši da će premijer platiti kaznu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene