Britanska policija u nedjelju je objavila da je dobila 400 novih informacija vezanih za slučaj djevojčice Madeleine McCann koja je 2007. oteta u Portugalu.

Galerija


Policija je telefonski ili putem elektroničke pošte dobila oko 400 novih dojava otkad su njemačke vlasti otkrile da istražuju novog osumnjičenika, rekao je glasnogovornik londonske policije.

Vezani članci Škola u Nigeriji Naoružani otmičari oslobodili nigerijske učenike, i dalje se traga za 300 otetih djevojčica Madeleine McCann Stravično otkriće na imanju na kojem je živio muškarac koji se sumnjiči za otmicu malene Maddie: Zašto je policiji trebalo toliko dugo da ga osumnjiči nakon ovih šokantnih nalaza?

Trogodišnja Madeleine McCann oteta je 3. svibnja 2007. iz hotelskog resorta Praia da Luz na jugu Portugala.

Njemački istražitelji su ovaj tjedan rekli kako vjeruju da je mrtva, dok britanska policija tvrdi da "nema konačnih dokaza o tome je li živa ili mrtva", rekao je glasnogovornik.

Nove informacije istražitelji su dobili nakon novih događaja u tom 13 godina dugom slučaju. Njemački istražitelji su 3. lipnja objavili da imaju novog osumnjičenika.

Riječ je 43-godišnjem Nijemcu koji je osuđeni zlostavljač djece i trenutno u njemačkom gradu Kielu služi kaznu za druge zločine. On je nekoliko godina živio u portugalskoj pokrajini Algarve, a u vremenu zločina živio je u blizini resorta.