Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Očajna zbog sve većeg broja roditelja u pidžamama ispred škole, direktorica jedne engleske škole uputila im je pismo zahtijevajući da poštuju pravila pristojnosti i odijevaju se 'prikladno'.


'Ustanovila sam povećanje broja roditelja odjevenih u pidžame i ponekad u papučama kad dovode djecu u školu', napisala je Kate Chisholm, direktorica Skerne Park Academy, osnovne škole u Darlingtonu, na sjeveroistoku Engleske.

Vezani članci Škola, ilustracija Promjene za upis prvašića u školu: Objavljen i rok za prijevremeni upis djece Povratak u školu Prvi tjedan škole đacima je možda stresan, no roditelji slave što konačno mogu predahnuti od djece

'Mogu li vas zamoliti da nađete vremena da se prikladno odjenete', nastavlja ona. 'Ako želimo podići razinu obrazovanja, nije valjda previše tražiti od roditelja da dođu umiveni i odjeveni'.

Rat protiv pidžama smjesta je naišao na podršku određenog broja roditelja koji su ustanovili kako 'moramo dati primjer našoj djeci, a ne prenositi im loše navike'. (Hina)