Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Moramo dati primjer djeci'

Ravnateljica roditeljima: Ne dolazite u pidžamama i papučama pred školu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očajna zbog sve većeg broja roditelja u pidžamama ispred škole, direktorica jedne engleske škole uputila im je pismo zahtijevajući da poštuju pravila pristojnosti i odijevaju se 'prikladno'.

'Ustanovila sam povećanje broja roditelja odjevenih u pidžame i ponekad u papučama kad dovode djecu u školu', napisala je Kate Chisholm, direktorica Skerne Park Academy, osnovne škole u Darlingtonu, na sjeveroistoku Engleske.

Pročitajte i ovo Cvijeće pred beogradskom školom Nakon pucnjave Fuchs pisao školama zbog masakra u Srbiji: ''Okupite svu djecu u ponedjeljak i prenesite im ove poruke'' Ella Selak Bagarić, Hrvatska psihološka komora - 5 Savjet za roditelje i društvo Psihologinja nakon tragedije ukazala na jednu važnu stvar i poručila: "Mi smo davno prije ovog događaja ušli u crveno"

'Mogu li vas zamoliti da nađete vremena da se prikladno odjenete', nastavlja ona. 'Ako želimo podići razinu obrazovanja, nije valjda previše tražiti od roditelja da dođu umiveni i odjeveni'.

Rat protiv pidžama smjesta je naišao na podršku određenog broja roditelja koji su ustanovili kako 'moramo dati primjer našoj djeci, a ne prenositi im loše navike'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene