Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sigurnosne mjere

Britanci naručili 200.000 lijesova za Olimpijske igre!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve su jače mjere osiguranja za Olimpijske igre koje će se održati u Londonu od 27. srpnja do 12. kolovoza. Posebno je zanimljivo i navodno otkriće jednog novinara o narudžbi za 200.000 ljesova.

Novinar pseudonima 'Lee Hazledean’ koji se u sklopu tajnog zadatka zaposlio u G4S, tvrtki odgovornoj za sigurnost na Olimpijskim igrama, otkrio je velik broj nepravilnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu" Gužva na St. Pancrasu posljedica Brexita Gradonačelnik upozorio: "Nove kontrole Europske unije izazvat će kaos!"

U nizu sigurnosnih propusta i informacija koje je prikupio najzanimljivija je možda ona o narudžbi 200.000 ljesova u koja stane po četiri tijela, koji su već dopremljeni u London, piše Info Wars. Ovu su informaciju objavile internetske stranice koje se bave teorijama urote, a brzo se proširila i na forumima te komentarima ispod članaka većih medija kao što je The Guardian i The Huffington Post.

>> U strahu su velike oči: Britanci na stambene zgrade stavili rakete za obranu

Iz G4S nisu komentirali izvještaj 'Leea Hazledeana’, ali sigurno je da su mjere sigurnosti koje poduzimaju Britanci izuzetno velike. Tako je AP objavio snimku na kojoj se vidi kako su na nekoliko stambenih zgrada u istočnom dijelu Londona postavljene rakete za protuzračnu obranu. To su potvrdili i stanovnici stanova u zgradama koji se velikim dijelom protive ovoj odluci.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene