Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U strahu su velike oči:

Britanci na stambene zgrade stavili rakete za obranu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska vojska, u strahu od terorističkih napada za vrijeme Olimpijskih igara, odlučila je rakete za protuzračnu obranu smjestiti na krovove stambenih zgrada u Londonu.

Britanska vojska kao mjeru osiguranja planirala smjestiti rakete za protuzračnu obranu na stambene zgrade u istočnom Londonu. Ali takav odabir izazvao je negodovanje kod stanovnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nakon Moskve Francuska podigla upozorenje na terorizam na najvišu razinu Mladić koji je ukrao sigurnosne planove za Olimpijske igre osuđen na sedam mjeseci zatvora Ide u zatvor Uhićen kradljivac sigurnosnih planova za jedno od najvećih sportskih događanja

'Zašto biste stavili rakete na vrh stambene zgrade. To ne bi trebalo biti ovdje. Stavite rakete negdje drugdje, postoji mnogo drugih mjesta', rekla je Melona koja živi u jednoj od zgrada na kojima će biti smještena protuzračna obrana.

Mnogi stanovnici izašli su na ulice i prosvjedovali protiv raketa, dok su neki podnijeli tužbe protiv ministarstva obrane, tvrdi Melona. U međuvremenu, drugi stanovnici su rekli da razumiju napore Vlade da zaštiti stanovnike za vrijeme Olimpijskih igara.

Vojska pak napominje kako je korištenje raketa protuzračne obrane posljednje sredstvo za kojim će posegnuti ukoliko zemlja bude u opasnosti od terorističkog napada. Nadaju se da će dobro uvježbani tim otkriti i ukloniti prijetnje prije nego se one ostvare.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene