Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok još nije poznat

Šokantna snimka: U trenu se srušio gorući neboder od 24 kata, spasioci traže preživjele

Vatra progutala neboder od 26 katova u Sao Paulu (Foto: Sao Paulo Fire Department)
Vatra progutala neboder od 26 katova u Sao Paulu (Foto: Sao Paulo Fire Department) Sao Paulo Fire Department
Aktualno Galerija Vatra progutala neboder od 26 katova u Sao Paulu (Foto: Sao Paulo Fire Department) Vatra progutala neboder od 26 katova u Sao Paulu (Foto: Sao Paulo Fire Department) Foto: Sao Paulo Fire Department Vatra progutala neboder od 26 katova u Sao Paulu (Foto: Sao Paulo Fire Department) Vatra progutala neboder od 26 katova u Sao Paulu (Foto: Sao Paulo Fire Department) Foto: Sao Paulo Fire Department Vatra progutala neboder od 26 katova u Sao Paulu (Foto: AFP) Vatra progutala neboder od 26 katova u Sao Paulu (Foto: AFP) Foto: Afp Vatra progutala neboder od 26 katova u Sao Paulu (Foto: AFP) Vatra progutala neboder od 26 katova u Sao Paulu (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Vatra progutala neboder od 26 katova u Sao Paulu (Foto: Sao Paulo Fire Department) Galerija 1/5 >>
Neboder od 24 kata srušio se u brazilskom gradu Sao Paulu nakon što je u zgradi buknuo požar.

Požar je zahvatio neboder u Sao Paulu u utorak, no i dalje se ne zna točan broj žrtava te strašne tragedije. Vlasti upozoravaju kako bi broj mogao biti vrlo velik. Spasioci i dalje pretražuju ruševine u potrazi za preživjelima.

Pročitajte i ovo U požaru na obiteljskoj kući u Draganićima poginula je jedna osoba Identitet zasad nepoznat Tragedija kod Zagreba: Nakon požara u obiteljskoj kući pronađeno tijelo Izgorjela je etaža kuće u vlasništvu 49-godišnjaka Detalji nepoznati Izgorjela etaža obiteljske kuće: Muškarac dobio opekline po glavi i tijelu, zadržan u bolnici

Požar je izbio na petom katu. Uzrok još nije poznat.

Svjedoci su ispričali da su čuli kako ljudi vrište i dozivaju u pomoć. Na teren je u nekoliko minuta stiglo oko 160 vatrogasaca, no nisu mogli puno učiniti.

Na snimci se vidi kako kompletan neboder pada na zemlju u oblaku vatre i dima.

Taj je neboder inače bivša policijska uprava. Policija se iz zgrade preselila prije više od 10 godina.

Koliko je vlastima poznato, u zgradi je registrirano 50-ak obitelji, tj. 317 osoba. Mediji su izvijestili da se u zgradi, osim stanara, nalazio i velik broj beskućnika, pa brojka stanara prelazi i 400. Još se traga za najmanje 49 osoba za koje se zna da su bili prijavljeni kao stanari zgrade.

Deseci preživjelih kampiraju ispred obližnje crkve, 100-tinjak metara od mjesta nesreće. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene