Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cijela obitelj je slomljena

Shrvani brat djevojke koju je brutalno ubio Hamas otvorio dušu: "Rekla je da odlazi s festivala i da se ne brinem"

Shani Louk
Shani Louk Foto: Facebook/Screenshot
Brat Shani Louk, koju je na glazbenom festivalu u Izraelu ubio Hamas, je ispričao kakva je bila njegova sestra.

Obitelj Shani Louk ovog je tjedna shrvana viješću da su dijelovi njezine lubanje pronađeni na mjestu gdje se održao glazbeni festival Nova u Izraelu. Zadnji put su se s njom čuli dok je bježala od Hamasa.

"Rekla je da odlazi s festivala i da se ne brinem", ispričao je njezin brat Amit novinarki Sky Newsa, koja je s njim razgovarala u blizini njegova doma na jugu Izraela, mjestu gdje je on često odlazio sa svojom sestrom.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 2 Ovo morate znati Od 1. studenog važne promjene za sve vozače: Ako ne želite platiti kaznu, ovo je obavezno

Ubrzo nakon njezina poziva Hamas je objavio video koji je šokirao svijet. Na snimci se vidjelo kako njezino polugolo tijelo leži na trbuhu u kamionu koji vozi kroz Gazu.

"Nisam mislio da ću ikada vidjeti takav video, vidjeti svoju sestru u tom brutalnom položaju. U tom se trenutku cijela obitelj bila slomljena", ispričao je Amit.

Još uvijek su se nadali da je živa, ali nada je umrla nakon što je ovog tjedna na vrata pokucao izraelski vojnik koji im je rekao da je mrtva.

"Kada u kući vidite vojnike, znate da stižu loše vijesti", rekao je Amit te pojasnio da osjeća nekakvo olakšanje jer, za razliku od mnogih ljudi u Izraelu, on zna gdje je njegova sestra. Ipak, njezina obitelj još ju ne može pokopati.

Pročitajte i ovo Varaždinci obilaze grobove svojih najmilijih Pojačan promet FOTO Blagdan je Svih svetih, građani obilaze grobove najmilijih: "Svi smo tu ujedinjeni, kao da su duše spojene"

"Nema dovoljno fragmenata", objasnio je njezin brat te dodao da razmišljaju o tome kako će joj odati počast, ali da već znaju kako će je se sjećati – kao osobu koja ih nikada neće ostaviti, koja je bila puna radosti, mudrosti i dobrote.

"Voljela je glazbu, voljela je tetovaže, po prirodi je bila privučena umjetnosti. Nije imala mračnu stranu, bila je pravi anđeo", ispričao je Amit.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene