Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dugogodišnji saveznik Berlusconija

Bossi podnio ostavku usred korupcijskog skandala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dugogodišnji politički saveznik bivšega talijanskog premijera Silvija Berlusconija, Umberto Bossi, podnio je ostavku na mjesto protuimigrantske stranke Sjeverne lige, našavši se u središtu korupcijskog skandala, izjavio je dužnosnik stranke.

Bossi, osnivač Sjeverne lige i poznati populist, napustio je mjesto tajnika stranke tijekom današnjeg summita održanog u Milanu, kazao je za stranačku radio postaju 'Padania' Mateo Salvini.

Pročitajte i ovo Silvio Berlusconi - 1 ima leukemiju 86-godišnji Silvio Berlusconi izašao iz bolnice nakon šest tjedana Silvio Berlusconi - 1 u 87. godini Preminuo je Silvio Berlusconi, zločesti dečko talijanske politike

>> Talijanski političar: Samoubojstva su na Montijevoj savjesti

Bossi je rekao kako bi oni koji su izazvali skandal, uključujući i navodno ilegalno prisvajanje fondova stranke, trebali platiti za svoje pogreške, kazao je Salvini. Bossi je negirao bilo kakvu krivnju. Mediji su prenijeli da je i dugogodišnja Bossijeva potpora održala Berlusconija na vlasti tijekom triju premijerskih mandata.

Berlusconi je premijersko mjesto napustio u studenome, usred najteže financijske krize u zemlji. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene