Uzrečica 'Srce mi je stalo' može se primijeniti na slučaj s donorskim srcem u Meksiku. Srce, koje je čekala 20-godišnja djevojka, bolničarima je ispalo na beton.


Srce je u prijenosnom hladnjaku u bolnicu stiglo policijskim helikopterom. Vozilo se 450 kilometara. Gotovo pred samim ulazom u bolnicu dvojica bolničara su se spotaknula i hladnjak sa srcem im je pao na beton. Hladnjak se otvorio i sve što je bilo unutra ispalo je van.

Vezani članci Ilustracija: AFP Kamionu otkazale kočnice: Zabio se u desetak automobila koji su se zapalili, poginulo najmanje 15 ljudi Slika nije dostupna Jedna od najopasnijih zemalja na svijetu za ovu profesiju: Dva novinara ubijena u tjedan dana

Bolničari su srce brzo zbrinuli i požurili u bolnicu. Incident srećom, nije utjecao na organ ni na transplantaciju. Liječnici su čekali 72 sata i tek onda potvrdili da je transplantacija bila uspješna.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju