Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priznala policiji

Bolivijka prodala novorođenče za 140 dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka iz Bolivije uhićena je jer je prodala novorođenče za 1.000 boliviana što odgovara svoti od 140 dolara ili 117 eura, objavila je policija u Cochabambi koja je ujedno uhitila kupca.

Jesusa Molle (30) ‘prvo je tvrdila da joj je dijete u bolnici u Cochabambi ukrala medicinska sestra’. No, pri policijskom ispitivanju priznala je da je prodala dijete, izjavio je novinarima policijski časnik Jose Borda.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave

Evangelina Suarez, 35-godišnja žena koja je dijete kupila jer nije mogla imati vlastitu djecu, objasnila je da je dva mjeseca ranije sklopila ugovor s budućom majkom koja se željela riješiti djeteta. Predaja djeteta odvijala se potajno na pragu porodiljnog odjela, a novac je kasnije uručen. Majka, kućna pomoćnica iz siromašne indijanske ruralne obitelji, objasnila je da ju je suprug napustio a ona nije imala dovoljno sredstava da podiže dijete. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene