Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobrovoljno je s njim?

Bizarno: Hrvat oteo kćer (11) svoje bivše jer se zaljubio u nju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
11-godišnju djevojčicu iz Leipziga oteo je bivši dečko njezine majke jer se - zaljubio u nju.

Lisa Pawlowski smatra se nestalom već dva tjedna, a glavni sumnjivac je muškarac koji je bio u vezi s njezinom majkom.

Pročitajte i ovo Provjereno: Hajrudin Veletovac Ljubavna priča Već 13 godina brine za suprugu, a njihova priča vraća nadu u ljubav: "To nije žrtva. Žrtva je nešto drugo" Učionica iz koje su oteta djeca u Kurigi 280 djece oteto u školi Nakon 17 dana oslobođena oteta djeca u Nigeriji: Vlada odbila platiti otkupninu od 690 tisuća dolara

28-godišnji Mario je vozač kamiona podrijetlom iz Hrvatske, a djevojčicu Lisu je upoznao prije dvije i pol godine kada je bio u vezi s njezinom majkom, piše Bild. No, čini se kako ga je djevojčica interesirala više od njezine majke i to u ljubavnom smislu.

>> 120-godišnjak oženio duplo mlađu ženu

Lisini roditelji bili su rastavljeni, a ona je živjela s majkom sve dok ona zbog teške depresije u koju je pala nije izgubila skrbništvo. Njezin biološki otac, 38-godišnji Jens Fritzsche, ispričao je kako mu se još ranije činilo da je odnos između Lise i majčinog dečka drugačiji.

Rekao je kako je shvatio da je Lisa zaljubljena u Marija i da je njihov odnos više od prijateljskog, no, pretpostavio je da će Lisu to proći. Nakon Lisinog nestanka otac je sve prijavio policiji i pokazao im Marijevo pismo Lisi u kojem joj izravno izjavljuje ljubav. 'Ne mogu bez tebe. Nedostaješ mi na svakom koraku. Mislim na tebe svake sekunde', dio je pisma koje otkriva bolesnu ljubav prema djevojčici kojoj bi mogao biti otac.

U prilog svemu idu i fotografije Marija i Lise na kojima se vidi da su prisni, zbog čega policija pretpostavlja da je djevojčica s njim dobrovoljno. Obitelj je očajna, a policija intenzivno traga za Marijem i Lisom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene