Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majke ostale šokirane

DADILJE IZ PAKLA Iskustva roditelja koja su se pretvorila u noćnu moru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna žena opisala je iskustvo koje je njezina sestra imala sa svojim djetetom. Ona je naime primijetila da njezino 2-godišnje dijete, koje je mjesecima vodila na dadiljanje jednoj gospođi iz susjedstva, počinje imitirati zvukove malih psića.

Imali ste negativna iskustva s dadiljama? Pošaljite nam Vaša iskustva na moj.report@novatv.hr.

Pročitajte i ovo Ilustracija u Njemačkoj Nakon velike potrage otkriven strašan zločin: Bejbisiter odveo djecu u park pa ubio djevojčicu Slika nije dostupna U Teksasu Dok je s napunjenim pištoljem pozirala za selfije: Dadilja slučajno upucala 10-godišnjaka

Roditelji su podijelili svoja iskustva s dadiljama kojima su u punom povjerenju ostavljali djecu na čuvanju, očekujući da će raditi ono za što ih plaćaju. No, neki se nisu baš usrećili, kao ni njihova djeca.

Štoviše, neki su nakon ovoga ostali s pravim roditeljskim noćnim morama kada se sjete kome su sve ostavili dijete na čuvanju. Okupili su se na društvenoj mreži Reddit gdje su opisivali svoja iskustva.

Jedna majka je tako opisala kako je slučajno otkrila da njezina dadilja puna četiri mjeseca nije podignula njezinu bebu iz krevetića, i to za cijelo vrijeme čuvanja.

'Moj sin imao je tek 5 mjeseci i dok bih bila na poslu ostavili bi ga kod jedne starije gospođe na čuvanju. Suprug i ja odabrali smo upravo nju jer je prije bila medicinska sestra, i imala je puno iskustva s djecom, pa smo ju smatrali idealnim izborom. Kada sam se jednom vratila navečer kući žalila mi se kako mi je sin tu noć 'jako teško zaspao i da je par sati plakao'.

VIDEO Skrivenom kamerom snimljena dadilja koja tuče dječaka i jede njegov obrok

Rekla sam joj kako često pomogne ako ga se samo par minuta njiše i tapša po ramenu, a ona je onako u čudu rekla 'Oh, ja ga još nikad nisam držala u rukama!' Tijekom razgovora mi je priznala da ga zaista nikad ne podiže, i shvatila sam da je moja beba mjesecima bila u užasnoj fizičkoj nelagodi, jer je konstantno ležao za vrijeme moje odsutnosti', ispričala je užasnuta majka.

Drugi roditelj je na ovo opisao kako je i njegovo dijete trpjelo nešto slično.

'Jednom sam sasvim slučajno pušten ranije s posla, i to čak tri sata, pa sam odlučio ranije pokupiti i sina iz vrtića. Inače me čeka na jednoj klupici uza zid koja je namijenjena djeci za čekanje u vrijeme kada roditelji stižu po njih. No, na moje iznenađenje me sin već čekao, a s njim su bila i sva druga djeca. Otkrio sam kako se djecu često tako pusti i po 5, 6 sati da čekaju, ne smiju se micati niti čak pričati međusobno', ispričao je zaprepašteni roditelj koji je kasnije tužio vrtić.

VIDEO Roditelji u šoku nakon što je dadilja pretukla dijete - Evo što je otac učinio

Druga majka rekla je kako je baš kao u nekom filmu ulovila dadilju u spolnom odnosu s partnerom.

'Djevojku sam plaća za čuvanje mojeg djeteta kada bih radila noćnu smjenu, no taj put smo zbog izvanredne situacije na poslu pušteni ranije kućama. Kad sam došla kući, moj krevet nije bio pospremljen na isti način kao što sam ga ja ostavila, i iako dečka od moje dadilje više nije bilo u kući, u bijegu je ostavio svoj automobil parkiran u našoj garaži', rekla je ova razočarana majka.

Šokirao se kad je saznao koga je čuvao dva dana

No, iduća priča tek postaje bizarna.

Jedna žena opisala je iskustvo koje je njezina sestra imala sa svojim djetetom. Ona je naime primijetila da njezino 2-godišnje dijete, koje je mjesecima vodila na 'dadiljanje' jednoj gospođi iz susjedstva, počinje imitirati zvukove malih psića.

'To joj je bilo čudno, 'cmugala' je i glasala se kao štence, ali oni u kući nisu imali male psiće nego mačiće i jednog odraslog psa. Iako je znala da djeca u toj dobi često imitiraju zvukove koje čuju, intuicija joj nije dopustila da se smiri. Tako se zaputila dadilji par sati od uobičajenog, i znala je također da ista gospođa tijekom dana čuva nekoliko djece iz susjedstva.

Kada je stigla do njezine kuće, njezinog djeteta uopće nije bilo. Bilo je naime u podrumu, zaključano s drugom djecom na čuvanju i s hrpom štenaca koje je dadilja inače imala. Bili su u prljavom mračnom podrumu i štenci su gazili svuda po njima, a djeca su ih čupala za dlaku', ispričala je ovo jezivo iskustvo korisnica Reddita.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene