Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strašan napad

Bivšoj supruzi odrezao nos i uši, mučio ju je satima dok se sin skrivao u sobi: "Krvi je bilo po cijelom stanu"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Osuđeni silovatelj odrezao je svojoj bivšoj supruzi nos i uši, a užasnom napadu koji je trajao nekoliko sati svjedočio je i njihov desetogodišnji sin.

Azamat Estebesov (39) mučio je svoju bivšu suprugu Asel Nogoibajevu (36) u blizini glavnoga grada Biškeka u Kirgistanu nakon što ju je optužio da ga je prevarila. Ona ga je više puta prijavljivala za nasilje, ali uvijek bi ga zatvorili na dan-dva, nakon čega bi ga policija puštala na slobodu.

Estebesov je zaskočio je Asel dok je vodila sina u školu. Odveo ju je u stan i ondje ju je satima mučio. Drugi je dječak bio u sobi. Susjed se probudio u noći i rekao da je čuo muški glas kako viče: "Nemoj plakati ili ću se naljutiti." Onda je nazvao policiju.

"Krvi je bilo po cijelom stanu. Odrezao joj je nos i uši, vidjele su se kosti", rekao je susjed.

Pročitajte i ovo Ruski vojnici Novo novačenje Građanima stigli pozivi za vojsku, uvjeravaju ih da neće ići u ratne sukobe: "Imamo dovoljno dobrovoljaca"

Pročitajte i ovo operacija Još je na respiratoru Došao u bolnicu s bolovima u trbuhu i temperaturom, liječnici se šokirali kada su otkrili o čemu se radi

U bolnici su se osam sati borili da bi spasili Aselin život. Ona je odlučila izići u javnost kako bi skupila sredstva za operaciju u Turskoj, za koju joj treba 37 tisuća funti kako bi joj rekonstruirali lice. I dalje je u bolnici.

Napad se dogodio ubrzo nakon što je Asel otišla u policiju upozorivši je da joj je život u opasnosti.

"Puno smo puta kontaktirali policiju i snimali premlaćivanja, ali policija bi ga pustila", posvjedočila je njezina rođakinja, prenosi Daily Mail.

Estebesovu sada prijeti do 12 godina zatvora ako bude proglašen krivim.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene