Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"mora priznati"

Bivši prijatelj osumnjičenog za nestanak malene Maddie: "Bio je pervertit, svi smo to mislili. Definitivno je kriv"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši najbolji prijatelj Christiana Bruecknera, glavnog osumnjičenika za ubojstvo nestale Madeleine McCann, rekao je za britanske medije kako je uvjeren da je upravo Brueckner odgovoran za otmicu i smrt djevojčice.

"Znam da je on to učinio. Živio sam s njim u to vrijeme. Bio mi je najbolji prijatelj i bio je pervertit sposoban oteti dijete, bilo za seksualno iskorištavanje ili za novac", rekao je Michael Tatschl (46), bivši prijatelj Christiana Bruecknera (43), glavnog osumnjičenog za nestanak i ubojstvo Madeleine McCann.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tinejdžeri svjedočili ubojstvu? Glavnog osumnjičenog za ubojstvo Madeleine McCann policija povezuje sa stravičnom smrću dječaka nestalog 1998. godine

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 13 godina nakon nestanka Njemački tužitelji poslali pismo roditeljima Madeleine McCann: "Vaša kći je mrtva, imamo dokaze"

Brueckner već služi zatvorsku kaznu u Njemačkoj zbog djela povezanih s drogom, a osuđen je i za silovanje 72-godišnjakinje 2005. godine. Također je pod istragom zbog nestanka 5-godišnjakinje iz Njemačke te ima još 17 presuda diljem Europe zbog raznih djela, među kojima je i zlostavljanje djece.

Tatschl se družio i živio s Bruecknerom te su čak zajedno osuđeni na osam i pol mjeseci zatvora zbog krađe goriva. Nakon što su izašli iz zatvora, putovi su im se razišli, a pet mjeseci kasnije malena Maddie je nestala. Policija je nedavno pozvala Tatschla na razgovor o bivšem prijatelju i kriminalnom partneru.

"Definitivno je bio pervertit i svi prijatelji mislili su to o njemu. Imao je nekih seksualnih problema, ali nismo mislili da mu se sviđaju mala djeca", rekao je Tatcshl u intervjuu za The Telegraph koji prenosi Independent.

"Policija mi je rekla da ga istražuju u slučaju Maddie McCann i odmah sam im rekao da sam uvjeren da je to učinio. Nadam se da će napokon zaključiti taj slučaj zbog obitelji i proglasiti ga krivim za ono što je učinio. On to mora priznati i dati zaključak ovom slučaju", rekao je Tatschl.

Bruecknerovi odvjetnici kažu kako njihov klijent negira bilo kakvu vezu s nestankom djevojčice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene