Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više ne vjeruje u njega

Bivši francuski premijer: Strauss-Kahn je mentalno bolesna osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dominique Strauss-Kahn, bivši šef MMF-a, opisan je kao 'mentalno bolesna osoba', a tako ga je nazvao bivši francuski premijer, 81-godišnji Michel Rocard.

Rocard je svoju 'presudu' o Strauss-Kahnu izrekao tijekom TV intervjua za Canal+ prekjučer navečer, ocijenivši kako su 'očito zdravstveni problemi' natjerali bivšeg šefa MMF-a na opetovane seks skandale, prenosi Telegraph. 'Taj čovjek očito ima ima nekakav mentalni poremećaj, koji mu otežava kontrolu vlastitih nagona', zaključio je Rocard.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Slika nije dostupna Pojavile se fotografije Ovo je fatalna sobarica koja je Strauss-Kahna koštala karijere!

Strauss-Kahn je smijenjen s mjesta šefa MMF-a, nakon optužbi za silovanje sobarice u njujorškom hotelu, no oslobođen je svih optužbi nakon što je kredibilitet izjava 32-godišnje sobarice Nafissatou Diallo doveden u pitanje.

Strauss-Kahn je isto tako bio i prvi kandidat za predsjedničke izbore francuskih socijalista. 'Šteta, jer on je vrlo talentiran. No ipak, nemam više nimalo vjere u njegove sposobnosti', istaknuo je Rocard.

Rocard je bio na položaju francuiskog premijera od 1988. do 1991. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene