Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Da, dobro ste pročitali

Bijela kuća demantirala da je CIA teleportirala Obamu na Mars

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istina o prošlosti američkog predsjednika Baracka Obame ne seže do Kenije nego, čini se, do Marsa.

Barack Obama je kao mladić u 80-ima bio dio tajnog projekta CIA-e - istraživanja Marsa, tvrde Andrew Basiago i William Stillings, samoproglašeni vladini agenti za istraživanje svemira i putnici kroz vrijeme. Prema njima, Obama je zajedno s budućim čelnikom Agencije za napredne istraživačke projekte teleportiran na Mars.

Pročitajte i ovo Joe Biden BRUJANJE AMERIČKIH MEDIJA VIDEO Biden opet šokirao sve prisutne: Zabunom rekao da mu je sin poginuo u ratu u Iraku Slika nije dostupna Mama Sarah U Keniji u dobi od 99 godina preminula baka Baracka Obame

>> Vrač predskazao poraz Obami

Basiago i Stillings se kunu da su i oni nekad bili u Agenciji gdje su putovali kroz vrijeme i da je jedan od njihovih kolega bio i Obama. Prema ovom dvojcu Obama je 80-ih služio vojsku u sklopu tajnog intergalaktičkog programa CIA-e, a na Marsu je bio dvaput - 1981. i 1983., piše Wired.

O svemu se oglasila i Bijela kuća koja je, očekivano, demantirala da je Obama bio na Marsu. 'Jedino ako računate i gledanje crtanog filma Marvin Marsijanac', izjavio je Tommy Vietor, glasnogovornik Nacionalnog sigurnosnog vijeća.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene