Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Rekle mu karte

Vrač pretkazao poraz Obami

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksički samoproglašeni vrač Antonio Vasquez predskazao je da će predsjednik SAD Barack Obama izgubiti na izborima u studenom.

'Osjećam da će Obama izgubiti. Puno će ga napadati. Republikanci imaju sav novac u SAD i rade veliki pritisak na njega, ne bi li on pogriješio', rekao je meksički vrač. Vasquez je najpoznatiji predstavnik tradicionalnog meksičkog vračanja na jugoistoku Meksika, prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Joe Biden BRUJANJE AMERIČKIH MEDIJA VIDEO Biden opet šokirao sve prisutne: Zabunom rekao da mu je sin poginuo u ratu u Iraku Slika nije dostupna Mama Sarah U Keniji u dobi od 99 godina preminula baka Baracka Obame

On se bavi novogodišnjim predskazanjima već 25 godina, uvijek s mješovitim rezultatima. Vasquez je prognozirao da će ove godine od raka oboljeti još dvoje latinoameričkih vođa.

U posljednjih nekoliko godina, od raka su oboljeli argentinska predsjednica Cristina Fernandez, brazilska predsjednica Dilma Rousseff, bivši brazilski čelnik Luiz Inácio Lula da Silva i paragvajski predsjednik Fernando Lugo.

Veliki vrač predskazao je da će predsjednik Venecuele Hugo Chavez, koji tvrdi da je pobijedio rak, ponovo teško oboljeti. Vasquez, koji 'čita' predskazanja iz tarot karata i astrologije, rekao je na konferenciji za novinare u Meksiko Cityju kako je rak među latinoameričkim vođama rezultat vračanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene