Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija Lutka

BiH: Uhićen policajac zbog pomaganja kriminalcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U BiH su pripadnici državne Agencije za istrage i zaštitu uhitili policijskog službenika zbog sumnje da je bio pomagač zločinačke organizacije.

Pripadnici državne Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u BiH uhitili su u četvrtak policijskog službenika MUP-a Županije Sarajevo pod sumnjom da je bio pomagač zločinačke organizacije, priopćila je SIPA.

Policijski službenik kojemu nije otkriven identitet uhićen je u sklopu akcije Lutka, koja je sredinom rujna započela u toj državi, zbog sumnje da je tijekom 2006. godine pružao pomoć zločinačkoj organizaciji Darka Eleza sudjelujući u nabavci oružja i vojne opreme kojim su izvršena teška kaznena djela na teritoriji BiH.

Pročitajte i ovo GP Slavonski Brod Mnogi su spajali Kolone na granicama, a sezona još nije pravo ni počela: Na prijelaz se čeka satima Ilustracija Pretresi na više lokacija Velika akcija u susjedstvu: SIPA zaplijenila veće količine popularnog napitka

>> Odvjetništvo BiH traži tjeralicu za Keljmendija

Iz SIPA-e pojašnavaju da se istraga u ovoj velikoj akciji nastavlja punim intenzitetom, te se očekuje da će vrlo brzo rezultirati rasvjetljavanjem i dokumentiranjem novih kaznenih djela koja su počinjena na području Sarajeva i Istočnog Sarajeva.

Direktor Agencije za istrage i zaštitu BiH Goran Zubac ranije je rekao da je akcijom 'Lutka' uzdrmana najjača zločinačka organizacija u BiH i najavio da će trajati najmanje dvije godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene