Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao 1,96 promila alkohola u krvi

BiH: Provalio u džamiju, popeo se na minaret i mahao srpskom zastavom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branko Kokić, s 1.96 promila alkohola u krvi, provalio je u džamiju Rijeka u Zvorniku, popeo se na minaret i mahao je srpskom zastavom.

Uhitili su ga pripadnici Centra za javnu sigurnost u Bijelini, a u tijeku je kriminalistička obrada, potvrdio je glasnogovornik Centra, Dragomir Perić. Kokić zvan Robija u prostorije džamije ušao je na nepoznat način. 'Na minaret je donio alkoholna pića, jelo i neke letve kojima se zabarikadirao', rekao je Mustafa Muharemović, predsjednik Medžlisa Islamske zajednice Zvornik, koji je u džamiju stigao na poziv policije.

Pročitajte i ovo Lubenica izbjegavanje cenzure Društvenim mrežama šire se slike lubenice: Za to ima dobar razlog, evo objašnjenja Slika nije dostupna Istraga u tijeku Skandal u Turskoj: S minareta umjesto poziva na molitvu slušali - pornić

'Ispred džamije se okupilo mnoštvo ljudi, koji su bodrili pijanog razbojnika. Neki su čak napuštali kafiće gdje su gledali utakmicu kako bi se okupili pred džamijom. Meni je teže pala ta slika publike nego sam incident, kojeg je počinio čovjek za kojeg svi znaju da je sklon incidentima', dodao je Muharemović. Džamija je još uvijek u izgradnji, pa u trenutku incidenta nije bilo prisutnih vjernika, piše Sarajevo-x.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene