Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije optimist

Ministar u kavani zaboravio torbicu s 20.000 eura, pa objasnio za što je novac: ''Inače ne nosim toliko keša''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar iz Bosne i Hercegovine ostao je bez 20.000 eura kada je torbicu s tim pozamašnim iznosom gotovine ostavio u jednom ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci, objavili su u ponedjeljak lokalni mediji.

Ministar prometa i komunikacija u Vijeću ministara BiH Vojin Mitrović potvrdio je informaciju, a činjenicu da je uz sebe imao iznos koji je ekvivalent trogodišnje prosječne plaće u BiH objasnio je tvrdnjom kako je tada baš krenuo na put ka Beogradu, gdje je kanio dati predujam za kupnju stana.

Pročitajte i ovo Bosna i Hercegovina - 3 samit u Bruxellesu BiH na vratima pristupnih pregovora za ulazak u EU: "Bilo bi lijepo, ali bogami, traje predugo" Ivana Petrović, reporterka Dnevnika Nove TV Europsko vijeće Ivana Petrović iz Bruxellesa o zelenom svjetlu za BiH: "Glas protiv otvaranja pregovora bio bi bezveze, Plenković je rekao da to neće dopustiti"

"Iz tog razloga sam kod sebe imao 20.000 eura. Inače nikada ne nosim previše keša, a kamoli toliko. Imao sam i veliku torbu i dao sam je vozaču, a mala torbica u kojoj je bio taj novac, moji i suprugini dokumenti, diplomatska putovnica i sve platne kartice ostala je na stolu", rekao je Mitrović za portal insajder.in.

Bez svega toga je ostao nakon što je platio račun u restoranu u kojemu je bio, a potom zaboravio na novac i dokumente.  Kaže kako se dragocjene torbice sjetio tek kada je sjeo u automobil. Odmah se vratio u restoran, no torbica je već nestala i nitko nije znao gdje je.

Sve je prijavio policiji koja sada istražuje slučaj. Ministar se nada da će nadzorne kamere otkriti kod koga je završio njegov novac. "Da sam optimist, nisam", poručio je Mitrović.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene