Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika pogreška

VIDEO Političar u Indiji želio dokazati da rijeka nije zagađena, zagrabio čašom vodu i popio je: Završio u bolnici

Bhagwant Mann
Bhagwant Mann Foto: Afp
Premijer indijske savezne države Punjab Bhagwant Mann primljen je u bolnicu dva dana nakon što je htio pokazati kako je voda u rijeci čista. Na društvenim mrežama objavljena je videosnimka u kojoj čašom uzima vodu iz zagađene rijeke Kali Bein i pije ju.

Nakon što se premijer Punjaba Bhagwant Mann prijavio u bolnicu u Delhiju u utorak, društvenim mrežama proširio se video na kojem Mann pije vodu iz zagađene rijeke Kali Bein.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Ilustracija Poslano upozorenje Zamućen izvor rijeke u Dalmaciji: "Prokuhavajte vodu za piće"

To je potaknulo nagađanja o želučanoj infekciji. U videu Mann grabi čašu vode iz zagađene rijeke i guta je uz odobravanje svojih pristaša.

Čelnici AAP-a, stranke koja stoji iza Manna, zanijekali su da je hospitaliziran zbog infekcije.

Navode da je u utorak otišao u bolnicu na rutinski pregled i nedugo nakon toga otpušten iz bolnice, prenosi NDTV.

Hospitalizacija držana u tajnosti

Dio lokalnih portala javlja da je Mann još uvijek u bolnici na pretragama te da je njegova hospitalizacija zbog jakih bolova u trbuhu držana u tajnosti.

Poznati ekolog i zastupnik Rajya Sabhe Baba Balbir Singh Seechewal pozvao je premijera da sudjeluje čišćenju rijeke Kali Bein i ponudio mu da popije čašu riječne vode u Sultanpur Lodhiju u Punjabu.

Premijer Punjaba bez oklijevanja je popio vodu iz rijeke zagađene otpadnim vodama iz susjednih gradova i sela.

U videu AAP-a navodi se da je premijer pio svetu vodu na zemlji koju su dotakla stopala gurua Nanak Sahiba. "Član Rajya Sabhe preuzeo je zadatak čišćenja svetog mjesta."

"Bhagwant Mann je popio vodu iz Beina i rekao da je blagoslovljen što je dobio tu priliku", dodaje se u tvitu. Punjab je najavio pokretanje državne kampanje za čišćenje rijeka i odvoda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene