Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bitno da je toplo

Kao da je na nekom ugodnom pikniku: Bernie Sanders ukrao (skoro) svu pažnju na inauguraciji Joea Bidena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Senator Bernie Sanders na inauguraciju Joea Bidena, 46. američkog predsjednika, došao je odjeven ležernije od ostalih uzvanika, a najveću pažnju privukle su njegove velike, tople, šarene rukavice.

Nakon inauguracije američkog predsjednika fotografije senatora Bernija Sandersa postale su viralne.

Pročitajte i ovo Ilustracija Eskalacija nasilja SAD i Velika Britanija žestoko napali Jemen, hutisti odmah izveli novi udar Visoki američki dužnosnici izjavili da se SAD spremao za mogućnost ruskog nuklearnog napada na Ukrajinu Otkrili dužnosnici SAD se spremao za ruski nuklearni napad na Ukrajinu, otkrili i kada: "Bilo je jasnih naznaka..."

Mnogi korisnici društvenih mreža oduševljeni su njegovim ležernim stilom odjevanja kojim je dao do znanja da mu je toplina i udobnost važnija od elegancije, a pohvalili su i njegovo poštivanje distance, to jest, epidemioloških mjera.

Sanders je na rukama imao debele, šarene rukavice od recikliranih materijala koje je dobio prije divje godine tijekom kampanje od učiteljice iz Vermonta, Jen Ellis. Ona ih izrađuje od starih džempera i oblaže flisom od recikliranih plastičnih boca.

Fotografije Sandersa ubrzo su pretvorene u memeove koji se šire društvenim mrežama.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene