Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šef talijanske vlade Silvio Berlusconi (74) operirao je u petak karpalni tunel desne ruke u jednoj klinici u blizini Milana.


Po riječima liječnika Alberta Lazzarinija koji je operirao talijanskog premijera operacija je protekla vrlo dobro, bez komplikacija ili problema. Lazzarini je rekao da će Berlusconi iz bolnice biti otpušten tijekom dana i da će se za deset dana moći u potpunosti koristiti rukom. Cavaliere je već bio podvrgnut operaciji karpalnog tunela na toj klinici, Humanitas u Rozzanu, u listopadu 2010.

Sindrom karpalnog tunela izaziva bolove i utrnulost ruke zbog pritiska na živac medianus. Sredinom srpnja Berlusconi je bio u milanskoj bolnici nakon što je ozlijedio glavu pri padu tijekom tuširanja, rekao je njegov liječnik Alberto Zangrillo. (HINA)

Vezani članci Silvio Berlusconi (Foto: AFP) Od petka je u bolnici: Berlusconijevo stanje se poboljšava nakon zaraze koronavirusom Govor Silvija Berlusconija na kongresu Europske pučke stranke (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Berlusconi hospitaliziran nakon pozitivnog testa na koronavirus