Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mlada Marokanka po imenu ‘Ruby kradljivica srca’ koja je bila pozivana na zabave bivšeg šefa talijanske vlade Silvija Berlusconija ipak je bila prostitutka, izjavio je tužitelj.


Policijski istražitelj Marco Ciacci govorio je o redovitom prostituiranju Karime El Mahroug ili Ruby kao i Brazilke Iris Berardi koja je također sudjelovala na večerama u premijerovim rezidencijama, te druge Brazilke Michelle Conceicao.

Ruby je uvijek negirala da je prostitutka i sustavno je opisivala večeri kod bivšeg predsjednika vlade kao ‘obične večere’. Berlusconi je također nijekao bilo kakav intiman odnos s mladom ženom.

Po riječima tužiteljstva u Milanu koje kazneno goni Berlusconija zbog prostituiranja s maloljetnicom i zloporabe položaja, te večeri organizirane u Arcoreu blizu Milana pretvarale su se najčešće u orgije.

Uz desetak plaćenih susreta s Ruby između veljače i svibnja 2010. kad je još bila maloljetna, Berlusconiju se od početka travnja sudi jer je provodio pritisak na milansku policiju da pusti djevojku nakon privođenja krajem svibnja 2010. zbog krađe.

Marco Ciacci istaknuo je da postoje ‘naznake da su se Iris Berardi, Michelle Conceicao i Ruby redovito bavile prostitucijom’. (Hina)

Vezani članci Silvio Berlusconi (Foto: AFP) Berlusconi u bolnici zbog koronavirusa: "Borim se s ovom vražjom bolesti, vrlo je gadna. Nadam se da ću se vratiti" Slika nije dostupna Slučaj Ruby: Silvio Berlusconi ne mora u zatvor