Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bacite oko još jednom

Zahvaljujući Berlusconiju upoznali smo i nju - fatalnu Ruby!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među istragama s kojima je Berlusconi suočen je i ona oko zloporabe položaja i prostitucije s maloljetnicom.

Berlusconi je optužen da je platio za seks marokanskoj adolescentici Karimi El Mahroug, plesačici u noćnim klubovima poznatoj pod imenom Ruby. Berlusconi je odbacivao optužbe i optužuje milanske suce da vode politički motiviranu kampanju kako bi ga smijenili s vlasti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija istražuje slučaj Rus u Beogradu unajmio prostitutku: Večer za zabavu pretvorila se u noćnu moru Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku

'U prosincu ću postati majka', rekla je u srpnju Karima el-Marug, poznatija pod umjetničkim imenom Ruby. Dodala je da je otac djeteta njezin dečko Luca Rizzo. 'Sin će nam se roditi u Italiji. Onda ćemo se vjenčati i otići živjeti u inozemstvo', rekla je ta tinejdžerica

>> Slavlje u Italiji: Berlusconi podnio ostavku!

>> Prisjetite se najvećih gafova Silvija Berlusconija za kraj

Navodno je sredinom prošle godine intervenirao kod milanske policije da se oslobodi Ruby, maloljetna Marokanka. Tužiteljstvo tvrdi da je tako pokušao prikriti činjenicu da je u više navrata bio njezin klijent. Istraga je pokrenuta samo dan nakon što je Ustavni sud ukinuo ključne dijelove zakona koji je njemu i drugim visokim dužnosnicima jamčio privremeni imunitet.

'Prema onome što sam vidjela nakon tri večeri zajedno je da se nije činio veoma sretan. Možda se čini sretan kada ga pogledate. Ima mnogo novca i sve što dodirne pretvori se u zlato i sve čemu se posveti radi. Ali mislim da to nije sve u životu. Činjenica je da je rekao kako je doček Nove godine proveo sam gledajući televiziju', ispovjedila se tada Ruby naciji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene