Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Biskupi traže objašnjenje

Berlusconi: Sve je jasno, radi se o klevetama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi mora se izjasniti 'što je prije moguće' o svim pitanjima postavljenima zadnjih tjedana o njegovu privatnom životu, piše u uvodniku Avvenire, dnevnika talijanske biskupske konferencije.

'Potrebno je što je prije moguće razjasniti sva najvažnija pitanja koje ne postavljaju samo politički protivnici nego i dio javnog mnijenja koji mu načelno nije suprotstavljen', piše Avvenire. Glavni talijanski katolički dnevnik to upozorava nakon otkrića talijanskog tiska o otvaranju istrage o proslavama u Berlusconijevim luksuznim rezidencijama u društvu mladih žena koje su navodno za to bile plaćene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BRIGA ZA ČOVJEKA Plenković se sastao s biskupima u Banskim dvorima: Sad i HBK poziva na cijepljenje Slika nije dostupna I crkva se umiješala Vatikan: Berlusconijev skandal nosi sjeme 'antropološke katastrofe'

>> Kompromitirajućih fotografija Berlusconija ima još!

>> 'Skandalozno je slikanje i narušavanje privatnosti!'

>> 'Na slikama s Berlusconijem sam ja, ali one nisu autentične'

>> Procurile razuzdane slike Berlusconija?

Berlusconi je te informacije nazvao 'gadostima' i kazao da ga neće spriječiti da 'nastavi svoj posao'. 'Nema se što razjasniti. Sve je jasno: radi se o klevetama', dodao je on obraćajući se talijanskom tisku na europskom summitu u Bruxellesu.

(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene