Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Još jedna maloljetnica sudjelovala na zabavama talijanskog premijera Silvija Berlusocnija u njegovim vilama blizu Milana i na Sardiniji, po dokumentima tužiteljstva iz istrage o seksualnom skandalu 'Rubygate'.


Iris Berardi, koju istražitelji smatraju 'svima znanom prostitutkom', rođena je u prosincu 1991. i bila je maloljetna kada je otišla u najmanje dvije rezidencije talijanskog premijera u studenome i prosincu 2009. godine.

Vezani članci Slika nije dostupna Užas kod Rima: Tornado odnio Smart koji je vozila 27-godišnjakinja, djevojka poginula Slika nije dostupna 'Ili ćeš prodavati drogu ili tijelo ako želiš toliko novaca!'

>> Berlusconi odbija istražiteljima pričati o Ruby

Milansko tužiteljstvo sumnjiči Berlusconija da je bio klijent maloljetne prostitutke Ruby, podrijetlom iz Maroka, a osumnjičen i za zloporabu ovlasti jer je u svibnju 2010. nazvao policiju i tražio da je puste iz pritvora u koji je dospjela zbog krađe.

Tužiteljstvo je u srijedu predalo nove dokumente povjerenstvu talijanskog parlamenata u prilog zahtjevu za pretraživanjem Berlusconijevih ureda. Tužiteljstvo također tvrdi da ima dokaze da su mlade djevojke za seksualne usluge primale novac i dobile na korištenje stanove. (Hina)