Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne želi više govoriti o Ruby

Berlusconi nimalo ne brine zbog suđenja za seksualnu aferu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi po prvi put se pojavio pred medijima nakon seksualnog skandala.

Silvio Berlusconi rekao je kako nimalo nije zabrinut zbog suđenja zbog seksa s maloljetnicom te iskorištavanjem položaja, piše AP. Press konferencija održana je u Rimu, u zgradi vlade.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odbacio optužbe Berlusconi o Ruby: To je farsa, optužbe su neutemeljene Slika nije dostupna I crkva se umiješala Vatikan: Berlusconijev skandal nosi sjeme 'antropološke katastrofe'

U prvom javnom pojavljivanju nakon što mu je sudac zakazao ročište za 6. travanj, Berlusconi je rekao novinarima kako više ne želi razgovarati o tom slučaju no dodao je kako njegovo samopouzdanje svim zadanim udarcima ipak nije narušeno.

>> Berlusconi zbog seksa s Ruby mora na sud

 

'Zbog ljubavi prema državi više o tome neću govoriti, samo ću još reći da ni najmanje nisam zabrinut. OK?' smiješeći se rekao je Berlusconi. Izbjegao je odgovoriti na novinarsko pitanje o prijevremenim izborima potaknutima seksualnim skandalom. Istakao je kako su naredni izbori 2013. godine.

Ukoliko sud dokaže da je kriv, Berlusconi bi mogao dobiti 15 godina zatvora. On je zanijekao da je radio bilo što ilegalno i tvrdi da je žrtva politički motiviranog procesa kojim ga žele svrgnuti s vlasti.



 



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene