Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Još jedna djevojka upitnog morala optužuje talijanskog premijera Berlusconije da joj je platio za seks.


Riječ je o 28-godišnjoj prostitutki koja tvrdi da je za dvije noći s Berlusconijem zaradila više od 10 tisuća funti. Također otkriva kako je svjedočila premijerovu vođenju ljubavi s nekoliko djevojaka istovremeno u jacuzziju.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Hoćeš li me čekati u krevetu ako završiš prva?' Slika nije dostupna Berlusconi tvrdi da ne plaća seks prostitutkama

>> Berlusconi se ne želi ispričati zbog svoje 'ljubavi prema ženama'

>> 'Bolje da se čovjeku sviđaju lijepe djevojke nego biti gay'

>> Tinejdžerica optužila Berlusconija da joj je nakon seksa dao novac

Macri su pronašli istražitelji koji rade na optužbama o Berlusconijevu raskalašenom životu i orgijama u ljetnoj rezidenciji. Prostitutkino izvješće moglo bi biti presudno za položaj Berlusconija jer ga prostitutka osim plaćenog seksa optužuje i da je djevojke nudio marihuanom koja se nalazila i u službenom zrakoplovu.

Berlusconijev odvjetnik naravno poriče sve optužbe tvrdeći da su sve zabave u Berlusconijevoj vili bile pristojne. Macrijeva izjava koja je ispunila 300 stranica policije sada puni medijske stupce u Italiji. Macri je policiji otvoreno priznala kako bi za seks s Berlusconijem dobila po 5 tisuća eura te dodatni nakit.

Nedavno su talijanski mediji otkrili sličnu povezanost Berlusconija s 18-godišnjom Marokankom koja je u vrijeme afere s premijerom bila maloljetna.

'Bolje je da pokazujem strast prema lijepim djevojkama nego prema homoseksualcima', poručio je Berlusconi svima.