Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problematični premijer

'Berlusconi mi je za seks davao 5 tisuća eura i nakit'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedna djevojka upitnog morala optužuje talijanskog premijera Berlusconije da joj je platio za seks.

Riječ je o 28-godišnjoj prostitutki koja tvrdi da je za dvije noći s Berlusconijem zaradila više od 10 tisuća funti. Također otkriva kako je svjedočila premijerovu vođenju ljubavi s nekoliko djevojaka istovremeno u jacuzziju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavljena Berlusconijeva šaputanja?! 'Hoćeš li me čekati u krevetu ako završiš prva?' Slika nije dostupna 'Netko me želi srediti' Berlusconi tvrdi da ne plaća seks prostitutkama

>> Berlusconi se ne želi ispričati zbog svoje 'ljubavi prema ženama'

>> 'Bolje da se čovjeku sviđaju lijepe djevojke nego biti gay'

>> Tinejdžerica optužila Berlusconija da joj je nakon seksa dao novac

Macri su pronašli istražitelji koji rade na optužbama o Berlusconijevu raskalašenom životu i orgijama u ljetnoj rezidenciji. Prostitutkino izvješće moglo bi biti presudno za položaj Berlusconija jer ga prostitutka osim plaćenog seksa optužuje i da je djevojke nudio marihuanom koja se nalazila i u službenom zrakoplovu.

Berlusconijev odvjetnik naravno poriče sve optužbe tvrdeći da su sve zabave u Berlusconijevoj vili bile pristojne. Macrijeva izjava koja je ispunila 300 stranica policije sada puni medijske stupce u Italiji. Macri je policiji otvoreno priznala kako bi za seks s Berlusconijem dobila po 5 tisuća eura te dodatni nakit.

Nedavno su talijanski mediji otkrili sličnu povezanost Berlusconija s 18-godišnjom Marokankom koja je u vrijeme afere s premijerom bila maloljetna.

'Bolje je da pokazujem strast prema lijepim djevojkama nego prema homoseksualcima', poručio je Berlusconi svima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene