Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi seks skandal

Tinejdžerica optužila Berlusconija da joj je nakon seksa dao novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marokanski model tvrdi da je spavala s talijanskim premijerom Berlusconijem koji joj je za to dao novac.

Talijanskim medijima tinejdžerica, koja se predstavila imenom Ruby, tvrdi kako je pristala na seks s Berlusconijem u njegovoj luksuznoj vili u Arcori, izvan Milana. Tužiteljstvo je o cijelom slučaju otvorilo dosje, no ne i službeni istragu jer tvrde kako pokušavaju provjeriti djevojčine optužbe.

Pročitajte i ovo Humanitarna pomoć - 4 Zemlje suspendirale pomoć Skandal trese UN: Zaposlenici Agencije za pomoć palestinskim izbjeglicama pomagali militantima Hamas Slika nije dostupna Istraga završila Osam osoba optuženo zbog podvođenja prostitutki Berlusconiju

>> Berlusconija čeka alimentacija od 3,5 milijuna eura mjesečno?

Između ostalog, Ruby je imigrantica koja se u Italiji nalazi ilegalno. No list Il Giornale čiji je vlasnik brat Sivija Berlusconija optužbe opisuje kao potencijalni seks skandal te moguće ponavljanje prošlogodišnjeg slučaja kada je jedna prostitutka tvrdila da je spavala s premijerom u njegovoj vili u Rimu.

Ruby, koja je sada navršila 18 godina, otkriva da je nekoliko puta prisustvovala zabavama koje je premijer organizirao. Zabave su se odvijale od prošle godine do proljeća ove godine kada se djevojka pokušavala probiti kao model ili voditeljica na televiziji. No, iz policije navode kako su iskazi djevojke u nekim djelovima proturječni te da je nekoliko puta promijenila ili povukla iskaz.

Sve je izašlo na vidjelo kada se 18-godišnjakinja posvađala s cimericom i završila na ulici. Zaustavila ju je policija te ustanovila kako ne posjeduje dozvolu za boravak. Na to im je kazala kako osobno poznaje premijera te da će im potanko objasniti na koji način.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene