Obavijesti Video Pretražite Navigacija
analiziraju se snimke

Beogradski spasilac o detaljima potrage na Savi i Dunavu: "Vidite i one panjeve..."

Potraga za 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem koji je nestao u Beogradu - ušla je u peti dan. Uz pripadnike policije na terenu su i ronilačke ekipe s brodovima.

Pretražuju se Dunav i Sava nedaleko od noćnog kluba kod kojeg je mladić posljednji put viđen, ali i obale rijeka.

MUP Srbije obratio se kratkim priopćenjem bez ikakvih konkretnih detalja oko dosad utvrđenih činjenica u ovom slučaju. Ističu kako se u akciji potrage poduzima sve što je u njihovoj nadležnosti da se nestalog mladića pronađe.

Prijatelji s kojima je išao na doček Nove godine vratili su se u Hrvatsku, potvrdio je za Dnevnik Nove TV Matejev otac, Nenad Periš.

Spasilac Renato Grbić kazao je kako je teren vrlo jak i velik, a voda je sad već došla oko metar i pol.

"Sava i Dunav koji dolaze iz gornjih pritoka - vidite i ove panjeve koji plove - ozbiljna i nemirna rijeka koju treba poštovati", rekao je Grbić te dodao kako su oni tu zatreba li nešto, ali i dodao kako bi bio najsretniji da mladića pronađu.

Prema riječima beogradskog spasioca, organizam nije navikao na ekstremne temperature, bez obzira na to koliko ste dobar plivač i sportaš.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SVE SU SNAGE NA TERENU Nove informacije o potrazi: Srpska policija napokon objavila priopćenje

Pročitajte i ovo Snimke nadzornih kamera - 2 Iz minute u minutu Potraga za mladim Splićaninom Matejem u Beogradu nastavljena duboko u noć. Menadžerica kluba: "Zatvorili smo kad je nestao"

Istodobno se analiziraju i snimke nadzornih kamera koje su se pojavile i detaljno rekonstruira noć u kojoj je mladić nestao.

Na snimkama se vidi muškarac koji trči gradom i okolnim ulicama, pokušava ući u taksi.

Objašnjenja što se dogodilo očekuje i njegov otac, koji je na dijelu snimki prepoznao Mateja. Ocu pomaže i hrvatsko veleposlanstvo u Beogradu, s kojim je u stalnom kontaktu.

 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene