Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očajna Beograđanka

PRETUKAO BIVŠU ŽENU I ODVEO DJECU U TURSKU 'Nisam ni sanjala da ću prolaziti ovaj pakao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši suprug brutalno je pretukao 38-godišnju Beograđanku i njihovo troje djece oteo u Tursku, na samo dva sata od Sirije.

38-godišnja Beograđanka S.B. tvrdi da joj je bivši suprug, 45-godišnji E.J., inače Kurd, oteo troje njihove djece i odveo ih u Tursku. Dodaje kako ju je prvo, u kolovozu prošle godine, brutalno pretukao, a nekoliko dana kasnije pod prijetnjom pištoljem oteo djecu staru 11, 10 i 4 godine

Pročitajte i ovo Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu Ilustracija Pucali na djecu Naoružana banda na motorima upala u školu i odvela više od 280 učenika: To područje kontrolira odcijepljena frakcija Boko Harama

Tvrdi kako je djecu odveo i u Mersinu gdje živi sa svojom prvom ženom, koja mu je ujedno i rođakinja.

'To mjesto je samo dva sata vožnje od Sirije i u kojoj bijesni rat. Svaki dan mislim na to i brinem za sigurnost svoje djece. Ni sanjala nisam da ću prolaziti kroz ovaj pakao', rekla je S.B. za srpski list Alo.

Bivši suprug tog ju je ljetnog jutra probudio s pištoljem u ruci i poslao u prodavaonicu da kupi djeci kruh. Kad se vratila nije bilo ni njega ni djece. Ubrzo ju je nazvala kćer i rekla joj da se žele vratiti kući. Policiju, kaže, nije odmah zvala jer je mislila kako nema šanse da djecu odvede izvan Srbije, posebno zato što je najmlađem djetetu istekla putovnica.

'Poslije nepunih sat vremena poslao mi je sliku iz aviona i poručio da zaboravim na djecu', kaže 38-godišnjakinja koja je u tom trenutku nazvala policiju gdje su joj rekli neka pričeka tjedan dana da isteknu povratne karte jer je možda u pitanju samo svađa.

Nakon tih tjedan dana Beograđanka je podigla tužbu jer je bilo očito da joj je bivši suprug oteo djecu. 'Sud je u listopadu donio odluku da se djecu vrati majci. Ja sam zakonski staratelj, ali što ja imam od toga? Ne znam ni kako je uspio izvesti djecu iz zemlje bez mog pristanka i bez važeće putovnice jednog djeteta. Kad nazovem policiju i pitam ih kad će mi se djeca vratiti, odgovora nema', očajna je 38-godišnjakinja.

S 45-godišnjim Kurdom bila je u vezi 15 godina, imali su i zajedničku trgovinu koju su morali zatvoriti zbog njegovih poreznih malverzacija nakon čega je on pobjegao u Tursku. U Turskoj je pak bio uhićen zbog pronevjere čekova te je osuđen na 4 godine zatvora, ali je odslužio samo šest mjeseci.

'Nakon toga je otišao u Libiju gdje sam mu se, nažalost, pridružila s djecom. Kad sam shvatila da me slagao i da smo u ratnoj zoni, pokupila sam djecu i 2013. se vratila u Srbiju', kaže ova Beograđanka koja je nakon toga svom partneru poručila da je među njima gotovo.

Sve je, navodno, bilo u redu do ovog ljeta kad se pojavio u njenom stanu moleći je da se pomire. Kad ga je odbila brutalno ju je pretukao.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene