Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka na Instagramu

Ukrali torbicu s 12.000 eura, osvanuli na naslovnicama, pa ju odlučili vratiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv muškarca (38) i žene (35) podnesene su kaznene prijave zbog sumnje da su počinili utaju. Oni su u beogradskom restoranu, uzeli torbicu koju je zaboravio jedan muškarac, a u kojoj je bilo 12.000 eura.

Osumnjičeni muškarac i žena samoinicijativno su vratili torbicu, doznaje Nova.rs. Naime, samo su se prijavili i vratili torbicu s novcem. Budući se radi o osobama koje nemaju ranijih presuda, a i sami su se prijavili, protiv njih kaznene prijave idu redovnim postupkom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus

Pretpostavlja se da su se odlučili na povrat novca nakon što je sve završilo u medijima. Za slučaj se saznalo nakon što je na Instagramu, na profilu ''Moj Beograd'' objavljena snimka s nadzorne kamere, na kojoj se vidi kako muškarac i žena sjedaju za stol i uzimaju torbicu koju su pronašli. Kasnije postaje poznato da se u njoj nalazilo čak 12.000 eura, te da ju je netom prije u restoranu ostavio jedan muškarac.

Slučaj i snimka izazavali su lavinu komentara na društvenim mrežama.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene