Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretukao Ilića

Beograd: Osuđen napadač na političara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pred višim sudom u Beogradu je na dvije godine zatvora osuđen Dejan Stojadinović za fizički napad na predsjednika srbijanske oporbene stranke 'Nova Srbija' i bivšeg ministra infrastrukture Velimira Ilića u početku veljače na stranačkom skupu u središtu Beograda.

Ilića je tada, dok je razgovarao s novinarima, uz pogrdne riječi Stojadinović udario šakom u glavu, nakon čega su na napadača nasrnuli pristaše stranke i ostali sudionici skupa, ali ih je u napadu spriječila policija koja je tada privela Stojadinovića. Pritom je jednom od policijskih službenika ozlijeđena glava i šaka, a i Iliću je pružena pomoć u bolnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija bespomoćni i u strahu Majka Klare Buntić: "Tukao ju je redovito, njegova obitelj sve je prikrivala. Prijetio je da će ubiti bebu. Sada je još gori" Pater Ike Mandurić Nakon što je Buntić napao ženu Pater Ike: "Nakon što sam preslušao njezinu snimku, stadoh misliti o muževima koji trpe tko zna kakva sve nasilja i maltretiranja namjerno iritantnih žena"

>> VIDEO: Srbijanski političar napadnut na ulici

Osim kao bivši ministar Ilić je u široj javnosti poznat po povremenim teškim i prostačkim vrijeđanjima novinara, pri čemu je veliku pozornost javnosti izazvao kad je 2003. u tijeku intervjua reagirao na neugodna pitanja udaranjem novinara nogom. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene