Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pred višim sudom u Beogradu je na dvije godine zatvora osuđen Dejan Stojadinović za fizički napad na predsjednika srbijanske oporbene stranke 'Nova Srbija' i bivšeg ministra infrastrukture Velimira Ilića u početku veljače na stranačkom skupu u središtu Beograda.


Ilića je tada, dok je razgovarao s novinarima, uz pogrdne riječi Stojadinović udario šakom u glavu, nakon čega su na napadača nasrnuli pristaše stranke i ostali sudionici skupa, ali ih je u napadu spriječila policija koja je tada privela Stojadinovića. Pritom je jednom od policijskih službenika ozlijeđena glava i šaka, a i Iliću je pružena pomoć u bolnici.

Vezani članci Dario Zurovec (Foto: Instagram) Upoznajte totalno drugačijeg hrvatskog gradonačelnika: Pleše s Ivanom Šarićem i ima impresivni six-pack Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Muškarac brutalno prebio vlastitu majku, liječnici se bore za njezin život

>> VIDEO: Srbijanski političar napadnut na ulici

Osim kao bivši ministar Ilić je u široj javnosti poznat po povremenim teškim i prostačkim vrijeđanjima novinara, pri čemu je veliku pozornost javnosti izazvao kad je 2003. u tijeku intervjua reagirao na neugodna pitanja udaranjem novinara nogom. (Hina)