Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u sarajevu

Najtraženiji bjegunac u BiH: Predao se osumnjičenik za ubojstvo banjolučkog biznismena Slaviše Krunića

Akcija policije u BiH, ilustracija (Foto:AFP)
Akcija policije u BiH, ilustracija (Foto:AFP) Foto: Afp
Benedi Đukanović, čovjek koji je osumnjičen za ubojstvo banjolučkog biznismena Slaviše Krunića, predao se sarajevskoj policiji.

U Sarajevu se predao Benedi Đukanović, čovjek koji se sumnjiči za ubojstvo Slaviše Krunića, banjolučkog biznismena. 

Pročitajte i ovo Policija RS-a, ilustracija (Foto: AFP) troje mrtvih u sačekuši Uhićena četvorica, za petim raspisana tjeralica: Opsadno stanje u Banjoj Luci nakon ubojstva poduzetnika

Đukanović se sarajevskoj policiji predao u srijedu oko 22 sata, javlja Klix.ba, pozovajući se na MUP KS. Đukaković se predao u Policijskoj stanici Ilidža, nakon čega će ga proslijediti Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Srpske. 

Đukanović je bio jedan od najtraženijih bjegunaca za kojim je MUP RS-a raspisao tjeralicu. Sumnjiči ga se za teško ubojstvo i pokušaj ubojstva.

Za Đukanovićem je bila raspisana tjeralica zbog ubojstva Krunića, a u bijegu je bio od 22. travnja, kada su ubijeni Krunić i Žarko Pavlović u mjestu Glamočani kod Laktaša. 

U pucnjavi je tada poginuo i Željko Kovačević, jedan od napadača na Krunića i Pavlovića. 

Đukanović je posljednji put viđen u noći ubojstva kada ga je policija zaustavila u Derventi tijekom rutinske kontrole. Tada je vozio bijeli Golf 7, a policija ga nije zadržala jer tada za njim još nije bila raspisana tjeralica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene