Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dijete preminulo

Bebu hranili čilijem jer im je bilo smješno pa je potapali u kantu hladne vode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantna priča dolazi iz Norveške gdje je par optužen za ubojstvo jednogodišnje bebe jer im je smetala za vrijeme online razgovora.

Počelo je suđenje 35-godišnjem Britancu kojeg se sumnjiči da je putem interneta uputio svoju partnericu da svoju jednogodišnju djevojčicu potopi u kantu s vodom jer je, navodno, ometala njihov razgovor online razgovor. Djevojčica je dan nakon incidenta preminula u bolnici, pišeThe Local.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Bebu ostavio u automobilu i otišao u striptiz klub

Optužnica kaže kako je svojoj djevojci rekao da dijete uhvati za gležnjeve i potopi u kantu s vodom. On sve navode poriče i kaže da je ostao šokiran prizorom koji je vidio preko online kamere.

Žena je, navodno, djetetu prethodno tome dala da jede i čili papričice jer je 'bilo smiješno kakav je izraz lica imala i kako su joj suzile oči'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene