Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimile nadzorne kamere

Objavljena snimka napada na Westminsterskom mostu, žena pala u Temzu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
BBC je objavio snimku terorističkog napada na Westminsterskom mostu, u kojem je muškarac u crnom u srijedu poslijepodne automobilom pregazio mnoštvo pješaka, usmrtivši njih petero, dok ih je još četrdesetak ozlijeđeno.

Snimka terorističkog napada u Londonu, na Westminsterskom mostu, koju je objavio BBC te snimke istog napada koje je objavio YouTube kanal "Live satelite news" iz dva različita kuta, prikazuju i osobu koja s mosta pada u rijeku Temzu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhićenja u Londonu Jedan od napadača imao je irske dokumente, policija istažuje jesu li imali pomagače Slika nije dostupna "Mi smo s vama" Kolinda Grabar-Kitarović: "Vrijeme je da prestanemo izražavati sućut već da konkretno napravimo korake''

Londonska luka potvrdila je da je iz Temze izvučena teško ozlijeđena žena. Svjedoci su ranije rekli da su vidjeli kako je u Temzu tijekom ubilačkog pohoda napadača pala jedna osoba. "Jedna je žena izvučena živa iz vode, ali s teškim ozljedama. Pretpostavlja se da je pala ili skočila s mosta", stoji u izjavi glasnogovornika Martina Garsidea.

Londonska policija pretpostavlja da je riječ o "islamskom terorizmu". Napadač je, nakon što je divljački pregazio pješake na Westminsterskom mostu, stao ispred zgrade britanskog parlamenta te nožem napao i ubio jednog policajca. Nakon toga, policija je napadača ubila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene