Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema navodima američkog tabloida predsjednik Barack Obama navukao se na antidepresive čiji je učinak sličan onom kokaina.


Magazin Globe tvrdi kako je upravo ovisnost o lijekovima na recept uzrok Obaminu iznenadnom gubitku težine. Isto tako, lijekovi su trebali pomoći predsjedniku u borbi s depresijom, a riječ je o neimenovanom stimulansu koji ima učinak jednak onom kokaina.

Vezani članci Kokain, ilustracija (Foto: AFP) Kod španjolske obale otkrivena podmornica s dvije tone kokaina: Uhićena dva dilera, policija traga za trećim Uhvaćen diler u Istri (Foto: PU istarska) - 2 Pao diler u Istri: Policija ga uhvatila u šumi s pola kilograma kokaina, u domu mu našli pištolj, streljivo i novac

>> Michelle odala tajnu: Obama je prestao pušiti

Prošli mjesec američki mediji su pisalo o tome kako se predsjednik bori s parazitima u trbuhu. 'Parazitima se zarazio na Havajima i u tom periodu čak je bilo izdano upozorenje za opasnost na cijelom otočju. Njegova supruga se boji da je Barack blizu fizičkog sloma jer jednostavno nestaje', kazao je anonimni izvor.