Vozač automobila zabio se u pješake pokraj poznate plaže Copacabane u Rio de Jeneiru, pri čemu je poginula osmomjesečna beba, a najmanje je 15 ljudi ozlijeđeno.

Galerija


Svjedoci incidenta opisali su kako je "mali crni automobil preletio preko biciklističke staze" i zabio se u pješake pokraj poznate plaže u Rio de Janeiru.

Na internetu su objavljene uznemirujuće snimke incidenta, koje prikazuju ozlijeđene kako leže na pločniku i pijesku te smrskani automobil. Vozač je priveden i rekao je policiji da je imao epileptični napad, a u vozilu su pronađeni lijekovi za epilepsiju. Policija je kazala da nije riječ o terorističkom napadu, piše BBC.

Vezani članci Otvorenje manifestacije Martin je u Zagrebu (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Ruka ruku mije: Milan Bandić drvene kućice na Trgu dao u zakup tvrtki svoga vozača – ''Dođi na sučeljavanje u tu prćiju'' Agresivni vozač (Foto: Screenshot/YouTube) Obračun pasivno-agresivne vozačice i agresivnog vozača podijelio internet, na čijoj ste strani?

Vozač je uhićen, a policiji je rekao kako nije pio te da je izgubio kontrolu nad vozilom. Rekao je i da boluje od epilepsije.