Vozač automobila zabio se u pješake pokraj poznate plaže Copacabane u Rio de Jeneiru, pri čemu je poginula osmomjesečna beba, a najmanje je 15 ljudi ozlijeđeno.

Galerija


Svjedoci incidenta opisali su kako je "mali crni automobil preletio preko biciklističke staze" i zabio se u pješake pokraj poznate plaže u Rio de Janeiru.

Na internetu su objavljene uznemirujuće snimke incidenta, koje prikazuju ozlijeđene kako leže na pločniku i pijesku te smrskani automobil. Vozač je priveden i rekao je policiji da je imao epileptični napad, a u vozilu su pronađeni lijekovi za epilepsiju. Policija je kazala da nije riječ o terorističkom napadu, piše BBC.

Vezani članci Istarski ipsilon, ilustracija Pijani 25-godišnji Nijemac zaradio paprenu kaznu zbog polukružnog okretanja usred Istarskog Ipsilona Autobus je u Osijeku propao u rupu u Ulici kralja Petra Svačića - 2 Vozač autobusa koji je propao u rupu za DNEVNIK.hr: "Vozim 30 godina i ovo još nisam doživio"

Vozač je uhićen, a policiji je rekao kako nije pio te da je izgubio kontrolu nad vozilom. Rekao je i da boluje od epilepsije.