Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Koristi dvostruki jezik'

Austrijski kancelar okomio se na Davida Camerona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijski socijaldemokratski kancelar Werner Faymann okomio se na britanskog konzervativnog premijera Davida Camerona kojemu predbacuje da koristi dvostruki jezik ovisno o tome obraća li se Britancima ili govori na sastancima EU-a.

U intervjuu austrijskom dnevniku Standard od subote, Werner Faymann ocjenjuje da David Cameron govori "drukčije u svojoj zemlji nego u Europskom vijeću". Zato se sa šefom britanske vlade austrijski kancelar osjeća nesigurno, "kako u privatnom odnosu tako i u povjerljivim stvarima".

Pročitajte i ovo Henry Zeffman Promjene u Britaniji VIDEO Reporter ostao u šoku kad je shvatio tko će biti novi ministar: "Mislim da nisam poblesavio. Još uvijek to probavljam" David Cameron Nova rekonstrukcija Povratak otpisanog: Cameron ponovo u Vladi, ovaj put kao ministar

>> Britanija: Anti-EU stranka pobijedila konzervativce

Zadnjih tjedana David Cameron, izložen pritiscima utjecajne euroskeptične struje unutar Konzervativne stranke i suočen s ispitivanjima javnog mnijenja koja govore o rastućem neprijateljstvu Britanaca spram zajednice 27 zemalja članica, pooštrio je kritike u pravcu EU-a.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene