Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadač odveden u FBI

Arizona: Policija objavila snimke drugog muškarca za kojim traga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon pucnjave u Arizoni, policija traga i za drugim osumnjičenikom, starim između 40 i 50 godina.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Pucnjava u Kansasu SEKUNDE UŽASA VIDEO Pogledajte trenutak u kojem je počela pucnjava na paradi! Čovjek koji je svladao napadača: "Zaletio sam se u njega..."

Američka zastupnica Gabrielle Giffords nalazi se u teškom stanju nakon pucnjave u Arizoni.  Policija Arizone je objavila da je u subotnjem napadu ranjeno ukupno 14 osoba, uključujući zastupnicu Giffords, a šest je poginulo. To znači da je napadač ustrijelio ukupno 20 osoba. Prvotna informacija je govorila o 12 ranjenih.

Za nasumičnu pucnjavu na skupu 'Kongres na tvom uglu', uhićen je 22-godišnji Jared Lee Loughner. On je tijekom noći iz Prima okruga prebačen pod nadzor FBI-a. Policija je u javnost pustila i fotografiju muškarca starog između 40 i 50 godina, koji je navodno povezan s napadom. Tamnokosi muškarac se i nalazio na mjestu napada, piše CNN.

Iako je policija podatke o njegovoj mogućoj umiješanosti pokušala dobiti i od Loughnera, on se brani šutnjom. Loughner iza sebe ima burnu prošlost, a protiv vladine 'kontrole uma' se pobunio i na internetu. 'Postoje razlozi zbog kojih vjerujemo kako se radi o osobi s mentalnim problemima', rekao je šerif Clarence Dupnik.

>> Pomahnitali napadač iz Arizone spominjao vladinu kontrolu uma

'Nije tražio određene osobe nego je pucao neselektivno', potvrdio je svjedok Steven Rayle. Kada je pokušao napuniti pištolj, srušen je na tlo, piše CNN. Policija je pronašla i pištolj iz kojeg je pucano.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene