Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nije se čuo nikakav zvuk.


Veliki gorući objekt proletio je nebom iznad Argentine, i za sobom ostavio intenzivnu zelenu boju svjetla, javlja rt.com. Zadivljujući prizor je prema riječima svjedoka trajao oko 10 sekundi, a jasno ga se moglo vidjeti iz Buenos Airesa, a neki bilježe da su ga mogli vidjeti i iz brazilskog Rio Grande do Sula, kao i djelomično u Urugvaju.

Vezani članci Spašeni psi - 7 Izbavili pse od monstruma i spasili im život: Pogledajte nevjerojatne slike oporavka, izvukli su se za dlaku Profesorica preminula tijekom online nastave Profesorica (46) zaražena koronom preminula usred online nastave: "Više nije mogla disati, bilo je strašno..."

Svjedoci su naveli i kako je ubrzo nakon što je objekt koji sliči na meteor proletio nebom, izgorio u atmosferi, a nije se čuo nikakav zvuk. Pojavilo se nekoliko snimki koje su privatni korisnici objavili na profilima svojih društvenih mreža, a drugi pak na YouTubeu.

Pojavila se i čitava serija komičnih objava na društvenim mrežama na temelju ovog fenomena za kojeg još ne postoje službene obavijesti što je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook