Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Millenium Falcon?

JE LI MOGUĆE? Google Mapsom otkrio skriveni NLO u najtajnovitijem području na Zemlji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Area 51 intrigira već gotovo pola stoljeća, no jedan lovac na NLO kaže kako je otkrio nešto što još nitko nije.

Potraga za vanzemaljskim oblicima života ne gubi na popularnosti, no dok neki 'lovci' do detalja analiziraju NASA-ine fotografije okolnih planeta satelita, jedan 'lovac' siguran je kako je dokaz našao na Zemlji, točnije u američkoj saveznoj državi New Mexico, odnosno, u megapoznatom 'Području 51'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potezalo se oružje ZAMALO KOBNA GREŠKA Približili su se Području 51 i strahovali za žive glave Slika nije dostupna Tacit Blue FOTO Ovaj zrakoplov bio je KLJUČ američke 'stealth' tehnologije

Scott Warning, tvrdi kako je zahvaljujući Google Mapsu i opciji 'putovanja kroz vrijeme' na toj aplikaciji u jednom hangaru Područja 51 pronašao objekt koji neodoljivo podsjeća na, ni manje ni više, nego na kultni Millenium Falcon, svemirski brod iz Ratova zvijezda.

Warning je dotični dokaz pronašao još 2010. godine te je tada upozoravao kako će Google uskoro vidjeti da ima dokaze te izbrisati sporne slike. Tada je dao i točne kooordinate no nakon nekog vremena, na tim koordinatama se više ništa nije moglo vidjeti.

On i danas kaže kako ostali istraživači neće moći samo naći sporne fotografije te kako će im dati upute ne bi i oni mogli naći stare slike na Google mapsu. 'NLO je smješten u hangaru', rekao je potkrepljujući svoje otkriće tvrdnjama Boba Lazara, bivšeg vladinog znanstvenika i inženjera koji je u nekoliko navrata govorio i NLO-ima upravo na tom mjestu.

'Jasno se vidi okrugli objekt pod krovom hangara. Izgleda kao da su tamo parkirali Millenium Falcona', rekao je Warning.

Nepotrebno je govoriti kako je ovo otkriće dočekano s oduševljenjem među zainteresiranom javnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene